VEEL GESTELDE VRAGEN EN VOORWAARDEN

HOE KAN IK EEN BESTELLING PLAATSEN

Dmv het contactformulier in te vullen bestel je jouw custom-made sweets.
Door daarin het product,(taart, cupcakes of andere sweets ) formaat-, smaak-, themakeuze, contactgegevens en datum door te geven. Ik zal hier dan zsm op terug komen. Het streven is binnen 2 werkdagen.
Indien de desbetreffende datum nog beschikbaar is, bevestigen ik jouw order via hetzelfde bericht. In dat bericht krijg je ook de info over het ophalen en betalen van de door jou bestelde sweets.

HOE VER VAN TE VOREN MOET IK EEN BESTELLING PLAATSEN?

Ideaal zou zijn minimaal 2 weken van te voren. Er zit onwijs veel handwerk in onze custom-made sweets. Om die reden kunnen wij maar een x-aantal bestellingen per week aannemen. Wil je er zeker van zijn dat ik beschikbaar ben op jouw gewenste datum? Bestel dan zo vroeg mogelijk. Je hoeft nog niet de exacte details te weten maar je kunt altijd een plekje in de agenda reserveren.

BETALING

Betalen gaat dmv een betaalverzoek. Waarna alles wordt vastgelegd, inclusief de leverdatum. De betaling moet binnen 48 uur worden voldaan, hiermee bevestig je je bestelling. Vervolgens ontvang je een bevestigingsbericht. Is de aflevering binnen 2 weken dan wordt het volledige bedrag in 1x betaald. Is de periode langer, dan wordt er een aanbetaling van 50% gevraagd.

IS HET MOGELIJK OM DE BESTELLING TE LATEN BEZORGEN?

Nee, helaas is het vooralsnog alleen mogelijk om jouw bestelling op te halen m.u.v. bruidstaarten & zakelijke orders.

WAT ALS IK TE LAAT KOM VOOR HET OPHALEN?

Als je een berichtje stuurt is dat geen probleem. Ben je nou 30 minuten te laat, zonder het te melden komt er een vergoeding van 5 euro bij voor elk half uur dat je te laat bent.

HOE WORDEN DE CAKE/SWEETS GELEVERD?

  • De cake wordt meestal in een doos geleverd (of stol, dit kan extra bijgeboekt worden)

  • Cupcakes worden geleverd in een kartonnen doos per 6 of 12.

  • Overige sweets worden geleverd in een kartonnen gebaksdoos

WERK JE OOK MET FONDANT?

Nee. Wel maken we gebruik van fondant om kleine decoraties te maken

IK HEB EEN FOTO VAN HOE IK DE TAART WIL HEBBEN, KUN JE DEZE PRECIES NAMAKEN?

Precies namaken is niet mogelijk, wel kan de foto als inspiratie worden gebruikt.

IS ALLES OP EN AAN DE TAART EN/OF SWEETS EETBAAR?

Nee, niet altijd. Dit ligt aan de decoraties die gekozen zijn voor de cake. Er kunnen houten prikkertjes of stokjes in de cake zitten. Ook wordt er gewerkt met bloemen die niet eetbaar zijn of snoepgoed wat nog in een papiertje zit. Wanneer het zo is dat bepaalde dingen niet eetbaar zijn wordt dit altijd aangegeven.

IN WELKE THEMA'S KAN IK EEN TAART BESTELLEN?

De zoete hemel werkt niet met vaste thema’s, sterker nog: ik maak alleen gebruik van vaste formaten in het assortiment. Jij bepaalt volledig hoe de taart eruit komt te zien & hoe deze smaakt. Taarten kunnen gemaakt worden in een bepaald thema, bijvoorbeeld ‘unicorn’, ‘babyshower’, ‘jungle‘, ‘superhelden‘, maar ook in een bepaalde kleurstelling! De mogelijkheden zijn eindeloos. Om een bepaald thema tot uiting te laten komen, wordt er bijvoorbeeld gebruik gemaakt van speelgoedfiguren, eetbare illustraties of andere attributen.

KAN IK DE SMAAK VAN MIJN TAART ZELF KIEZEN?

Jazeker kan dit! Ik vind dat jij jouw droom taart van A tot Z moet samen kunnen stellen, zo ook de smaak van de taart. Onder het kopje Smaken kun je alle smaak-opties vinden.

CAKE CONTROL

  • De cake/sweets kun je tot 4 dagen na het afhalen bewaren

  • De cake smaakt het beste op kamertemperatuur. Dus is het dezelfde dag? En is het niet al te warm weer? Dan hoeft de cake niet in de koeling. Is de cake voor de volgende dag of is het warm weer? Haal 'm dan een half uur tot een uur van te voren uit de koeling.

  • De cake/sweets zo koel mogelijk in de doos/stolp bewaren, dit tegen uitdroging

  • De cake of sweets vervoeren in de auto? Het handigste is om deze op de grond te plaatsen. Niet op schoot! Zo kan de cake sneller beschadigen. De zoete hemel is hier niet verantwoordelijk voor

AFZEGGEN/ CANCELEN

Tot 14 dagen van te voren mag je je bestelling kosteloos afzeggen
Hierna is het niet meer mogelijk om je aanbetaling terug te ontvangen.

GARANTIE

Bij het afhalen wordt de cake/sweets altijd getoond, indien de cake/sweets hierna niet aankomen zoals de zoete hemel heeft afgeleverd, dit door het verkeerd vervoeren, of door het eventuele smelten bij warme temperaturen. Dan is de zoete hemel hier niet verantwoordelijk voor.