OVER MIJ

Ik ben Seliha, 38 jaar, moeder van een prachtige dochter en eigenaresse van De zoete hemel.

Bakken zit in mijn bloed. Ik ben half turks en eten speelt in onze cultuur een grote rol. 

Ik ben echt opgegroeid tussen de taartjes en andere lekkernijen. Mijn eerste herinneringen, zijn de beelden van mijn moeder, zussen en tantes samen in de keuken.

Turkse muziek aan en heel veel plezier. 

Lekker eten is goed voor je ziel, dat werd mij van jongs af aan al geleerd. 

Nu wil ik graag met mijn taarten en andere sweets, anderen laten beleven wat ik beleef wanneer ik bak of mijn taartjes eet. Kleine geluksmomentjes, en dat kan niet anders dan goed zijn voor je ziel. 

Vandaar ook de samenwerking met Novo Ego en de Broodbode in de Perfomance Factory. Hier werken we samen met leerlingen die het moeilijk vinden om zich in het normale school patroon te verhouden. Soms zijn er omstandigheden waardoor een leerling tijdelijk niet goed functioneert en waardoor het leerproces dreigt vast te lopen. Meestal lossen deze problemen zich gelukkig weer op, maar soms is het voor de leerling beter om tijdelijk niet meer op de locatie te zijn.

Een(tijdelijk) andere omgeving , een net wat ander perspectief, kan zorgen voor een goede doorstart. Novo Ego biedt dan passende mogelijkheden. en kan een uitkomst bieden voor leerlingen om aan het gedrag te werken, de motivatie te herstellen en waar nodig de leerhouding te verbeteren.

 

Ik draag hier een steentje bij aan, door de leerling mee te nemen in mijn dagelijkse werkzaamheden en zo weer in balans te komen om zich weer door te kunnen ontwikkelen als persoon.

lizetbeek.nl_23092020-6.jpg